Informasjon til alle deltakere på Stavanger Triathlon 2016

Melding til alle deltakere.

Vi gleder oss til søndag! Nå er det bare noen få dager igjen til Stavanger Triathlon. Det ser ut til at været blir litt kjøligere enn de siste dagene, men at det blir ganske fint vær. Godt med sol har gjort at Stokkavannet er oppvarmet og klart for svømming.
Her kommer litt praktisk informasjon før løpet.

Startpakkehenting og etterpåmelding:

Spinn Hillevåg  Lørdag 18. juni kl. 11:00 – 14:00
Speidermarka  Søndag 19. juni kl. 08:00 – 09:15
Nettpåmeldingen vil være åpen til fredag 17.juni. Det vil være mulighet for etterpåmelding på Spinn Hillevåg lørdag og på Speidermarka søndag på samme tid som startpakkehenting.

Parkering:

Det er litt begrenset med parkering i området mellom Stokkavannet og Hålandsvannet. Kom i god tid og følg anvisningen til parkeringsvaktene slik at vi får brukt plassen best mulig. Det er viktig at det ikke parkeres biler i selve sykkelløypa da det kan skape farlige situasjoner under løpet.

Fasiliteter:

Det er dusj, garderobe og toalett tilgjengelig i Roklubben sine lokaler, samt utedass ved vekslingen på Speidermarka. For en mer komfortabel opplevelse anbefales å ta turen til Roklubben. Det vil også være åpen kiosk i Roklubben.

Løyper:

  • Løypekart, beskrivelse og videoer av løypene kan dere finne på nettsiden. www.stavangertriathlon.no/Løypekart
  • Det vil være drikkestasjon i vekslingsområdet og på løpevending. Det er ingen drikkestasjon på syklingen.

Race briefing:

Det vil være obligatorisk deltaker møte i vekslingen kl. 09:30. Da må alle deltakere ha funnet sin nummererte plass i vekslingen og plassert sykler og utstyr. Vi ber om at bagasje og utstyr som ikke skal brukes under løpet plasseres på anvist sted utenfor vekslingsområdet.

Startttider:

Vi endrer startrekkefølgen fra i fjor og starter olympisk først denne gangen.
Olympisk start:  10:00
Sprint start:        10:15

Premiering:

Det er premier til de tre beste damer og herrer i Junior, Senior og Master klassene på sprint og Senior og Master på olympisk.

Regler:

  • Svømming – Det er påbudt med våtdrakt under svømmingen. Løypene svømmes mot klokka og bøyene skal passeres på høyre side. Vis hensyn til dine medsvømmere. Det vil være båter og kajakker i løypa som passer på sikkerheten. Det er lov å holde i en båt for å få igjen pusten, men ikke få hjelp til fremdrift
  • Sykling – Løypa er ikke stengt for trafikk og generelle trafikkregler gjelder. Følg anvisningen til løypevaktene i rundkjøringer og kryss. Hjelm skal være på og festet under haka når sykkelen er i bevegelse. Det er ikke lov å sykle i vekslingen, på gresset eller på de grønne mattene mellom vekslingen og veien. Av og påstigning av sykkelen skal skje på veien etter markert av/påstigningslinje. Hold høyre side av veibanen og kun sykle forbi på venstre side av den som passeres.
  • 10m regel – Det er ikke lov å ligge på hjul bak en annen syklist eller sykle i en gruppe. Det skal holdes 10m avstand mellom hver sykkel. Når en skal sykle forbi har en 20 sekunder på å passere. Den som blir passert må holde tilbake til det er opprettet 10m mellom syklene igjen. Det vil være dommer på motorsykkel i løypa. Ved overtredelse av 10m regelen vil det bli praktisert stop-and-go. Dette betyr at dommer markerer stop. Deltaker må så stoppe, gå av sykkelen med begge beina, løfte sykkelen fra bakken og sette den ned igjen. Deltaker kan først starte igjen på anvisning fra dommer. Gjentatt overtredelse fører til diskvalifikasjon.
  • Løping – Hold til høyre og vis hensyn til turgåere og andre deltakere i løypa.
  • Søppel – Det er ikke lov å kaste søppel i løypa annet enn ved drikkestasjonene.
Da er det bare å ønske velkommen til Stavanger Triathlon på søndag og lykke til!

TriHilsen fra Stavanger Triathlonklubb

Don’t Stop Here

More To Explore

Resultater 2024

Resultatlister Samlet resultatliste Resultater Norgescup Resultater damer/menn Resultater etter alder

Deltakerliste 2024

Deltakerliste for søndagens konkurranse finner du på linken https://events.raceresult.com/presenters/?event=276522&n=Present%20Results&k=CMDXmihfuKo7 eller på QR koden

Utøverinformasjon 2024

Velkommen til Stavanger Triathlon 2024! Vi setter stor pris på at du at du har valgt å delta i denne 12. utgaven av konkurransen og