Deltagerinformasjon

 
 

Her er praktisk informasjon som gjelder for løpet:

 

Startpakkehenting og etterpåmelding:

Startpakkehenting lørdag 19. juni, tid og sted annonseres i forkant av konkurransen.
Får du ikke anledning til å hente på lørdag så kan det også hentes på Speidermarka søndag 20. juni 2021 kl. 08:00 – 09:15
 
Nettpåmeldingen vil være åpen til fredag 18.juni. 
 

Parkering:

Det er begrenset med parkering i området mellom Stokkavannet og Hålandsvannet. Kom i god tid og følg anvisningen til parkeringsvaktene slik at vi får brukt plassen best mulig. Det er viktig at det ikke parkeres biler i selve sykkelløypa da det kan skape farlige situasjoner under løpet.
 

Løyper:

Løypekart, beskrivelse og videoer av løypene kan dere finne på nettsiden. stavangertriathlon.no/loypekart/
 
 
 

Race briefing:

Det vil være obligatorisk deltaker møte i vekslingsona kl. 09:30. Da må alle deltakere ha funnet sin nummererte plass i vekslingen og plassert sykler og utstyr. Vi ber om at bagasje og utstyr som ikke skal brukes under løpet plasseres på anvist sted utenfor vekslingsområdet.
 

Startttider:

Startrekkefølgen vil være som tidligere år ved at vi starter olympisk distanse først og så sprint distansen.
Olympisk start:  10:00
Sprint start:        10:10
 

Premiering:

Det er premier til de tre beste damer og herrer i Junior, Senior og Master klassene på sprint og Senior og Master på olympisk.
 

Regler:

Svømming – Det er påbudt med våtdrakt under svømmingen. Løypene svømmes med klokka og bøyene skal passeres på venstre side. Vis hensyn til dine medsvømmere. Det vil være båter og kajakker i løypa som passer på sikkerheten. Det er lov å holde i en båt for å få igjen pusten, men ikke få hjelp til fremdrift.
 
Sykling – Løypa er ikke stengt for trafikk og generelle trafikkregler gjelder. Følg anvisningen til løypevaktene i rundkjøringer og kryss. Hjelm skal være på og festet under haka når sykkelen er i bevegelse. Det er ikke lov å sykle i vekslingen, på gresset eller på de grønne mattene mellom vekslingen og veien. Av og påstigning av sykkelen skal skje på Krossbergveien etter markert av/påstigningslinje. Hold høyre side av veibanen og kun sykle forbi på venstre side av den som passeres.
 
10m regel – Det er ikke lov å ligge på hjul bak en annen syklist eller sykle i en gruppe. Det skal holdes 10m avtand mellom hver sykkel. Når en skal sykle forbi har en 20 sekunder på å passere. Den som blir passert må holde tilbake til det er opprettet 10m mellom syklene igjen. Det vil være dommer på motorsykkel i løypa. Ved overtredelse av 10m regelen vil det bli praktisert stop-and-go. Dette betyr at dommer markerer stop. Deltaker må så stoppe, gå av sykkelen med begge beina, løfte sykkelen fra bakken og sette den ned igjen. Deltaker kan først starte igjen på anvisning fra dommer. Gjentatt overtredelse fører til diskvalifikasjon.
 
Løping – Hold til høyre og vis hensyn til turgåere og andre deltakere i løypa.
 
Søppel – Det er ikke lov å kaste søppel i løypa annet enn ved drikkestasjonene.
 
 
Da er det bare å ønske velkommen til Stavanger Triathlon og lykke til!
 
 
Stavanger Triathlonklubb

Don’t Stop Here

More To Explore

Utøverinformasjon 2024

Velkommen til Stavanger Triathlon 2024! Vi setter stor pris på at du at du har valgt å delta i denne 12. utgaven av konkurransen og

Utøverinformasjon 2023

Velkommen til Stavanger Triathlon 2023! Vi setter stor pris på at du at du har valgt å delta i denne 11. utgaven av konkurransen og