Koronaviruset

Situasjonen rundt koronaviruset påvirker oss alle med mye usikkerhet knyttet til hvilke restriksjoner for å hindre smittespredning som vil gjelde i tiden framover. Stavanger Triathlonklubb som arrangør av Stavanger Triathlon forholder seg til de tiltak som pålegges av lokale og nasjonale myndigheter samt NIF/NTF. Restriksjonene som gjelder per i dag opphører før arrangementet vårt den 21. juni og vi arbeider derfor videre for at årets Stavanger Triathlon kan gjennomføres som planlagt.

Situasjonen vurderes selvsagt fortløpende og nye tiltak kan endre dette. Vi vil ta en endelig beslutning om gjennomføring ca 4 uker før arrangementet. Skulle arrangementet bli avlyst vil vi refundere allerede innbetalte påmeldingsavgifter (eks. gebyr). Vi oppfordrer alle dere triatleter der ute til å benytte tiden framover til på holde dere i trening, men samtidig følge rådene om å unngå trening i større grupper og praktisere god avstand til treningskamerater.

Men – for å kunne planlegge og gjennomføre et godt arrangement er vi avhengig av at vi har tilstrekkelig antall deltakere. Vi oppfordrer derfor deg som tenker på å delta om å ikke å sitte for lenge på gjerdet og vente før du melder deg på årets Stavanger Tri!

Don’t Stop Here

More To Explore

Utøverinformasjon 2023

Velkommen til Stavanger Triathlon 2023! Vi setter stor pris på at du at du har valgt å delta i denne 11. utgaven av konkurransen og