Stavanger Triathlonklubb, Postboks 422, 4090 Hafrsfjord
post@strik.no

Løypekart

swim bike run repeat

Med forbehold om endringer.

Oversiktskart

Oversiktskartet viser arenaplan, alle løypene og plasseringer av viktige punkt i konkurransen.  Bla nedover på siden for å finne detaljkart for de enkelte etappene.

Parkering

Det er parkeringsplasser like ved inngangen til Speidermarka og videre oppover mot Friheim ved Frilageret. Respekter framkommelighet for utøvere og for beboere når du plasserer bilen.

Start-T1-T2-Mål

Start og mål er på Speidermarka ved Store Stokkavann. Området ligger flott plassert like ved vannet, og med ei stor grasslette der vekslingen foregår. Vekslingsonen er kompakt med kun 20 meter til vannet. Nytt i år er at svømming avsluttes ved brygga til roklubben så det blir ca 120 meter løping fra brygga til skiftesonen. Fra skiftesonen er det ca 100 meter til veien der sykkeletappen starter. Sykkelen må leies dette strekket. Målgang etter løping er like ved vekslingssonen.

Om svømmeetappene

Sprint

Svømmingen på Sprint-distansen foregår mellom Speidermarka og Storholmen. Sprintdistansen er 1 runde på 750m.  Løypa svømmes MED klokka, dvs en svømmer på venstre side av bøyene. 

Normal

Svømmingen på Normal/Olympisk-distanse vil være rundt Storholmen, 1 runde på 1500m. Løypa svømmes MED klokka, dvs en svømmer på venstre side av bøyene. 

Sykkel

Sykkeletappen går fra Speidermarka til Randaberg via Kvernevik. Fram til Randaberg sentrum er løypa lik for begge distansene.

Sprint

Sprintløypa har vendemål ca 1 km inn på Vistnesveien, like ved Randaberg sentrum. Her er link til løypekart (kan lastes ned til sykkelcomputer): https://ridewithgps.com/routes/13618796

Normal

Normal/OL distanse-løypa fortsetter mot Bøveien, inn til Randaberg sentrum og har vending på Tungenes. På tilbaketur svinger løypa inn Sandeveien/Bøveien. I rundkjøring på Bøveien på første runde fortsetter du rett fram og kjører samme runde en gang til. Etter runde 2 tar du til høyre i rundkjøringen. Her er link til løypekart som kan lastes ned til sykkelcomputer: https://ridewithgps.com/routes/13618314

Løp

Løpeetappen er ei sløyfe på 5 km, 2.5 km fra Speidermarka med vending i Eskelandskogen på Tastasiden og tilbake til Speidermarka.

Sprint

Deltakere på Sprintdistansen løper 1 runde.

Normal

Deltakere på Normal/Olympisk distanse løpes sløyfa 2 ganger. Her er link til løypekart: https://ridewithgps.com/routes/13619027