Løypekart

Oversiktskart

Oversiktskartet viser arenaplan, alle løypene og plasseringer av viktige punkt i konkurransen.  Bla nedover på siden for å finne detaljkart for de enkelte etappene.

Parkering

Det er parkeringsplasser like ved inngangen til Speidermarka og videre oppover mot Friheim ved Frilageret. Respekter framkommelighet for utøvere og for beboere når du plasserer bilen.

Start-T1-T2-Mål

Start og mål er på Speidermarka ved Store Stokkavann. Området ligger flott plassert like ved vannet, og med ei stor grasslette der vekslingen foregår. Vekslingsonen er kompakt med kun 20 meter til vannet. Nytt i år er at svømming avsluttes ved brygga til roklubben så det blir ca 120 meter løping fra brygga til skiftesonen. Fra skiftesonen er det ca 100 meter til veien der sykkeletappen starter. Sykkelen må leies dette strekket. Målgang etter løping er like ved vekslingssonen.

Svømmeetappene

Sprint

Svømmingen på Sprint-distansen foregår mellom Speidermarka og Storholmen. Sprintdistansen er 1 runde på 750m.  Løypa svømmes MED klokka, dvs en svømmer på venstre side av bøyene.

Olympisk

Svømmingen på Olympisk-distanse vil være rundt Storholmen, 1 runde på 1500m. Løypa svømmes MED klokka, dvs en svømmer på venstre side av bøyene. 

Sykkeletappene

Sykkeletappen går fra Speidermarka til Randaberg via Kvernevik. Fram til Randaberg sentrum er løypa lik for begge distansene.

Sprint

Sprintløypa har vendemål ca 1 km inn på Vistnesveien, like vest for Randaberg sentrum.

Olympisk

OL distanse-løypa deler trase med Sprint fram til rundkjøring ved Vistnesveien, før den fortsetter mot Bøveien, inn til Randaberg sentrum og har vending på Tungenes. På tilbaketur svinger løypa inn Sandeveien/Bøveien. I rundkjøring på Bøveien på første runde fortsetter du rett fram og kjører samme runde en gang til. Etter runde 2 tar du til høyre i rundkjøringen.

Løp

Løpeetappen er ei ut/inn sløyfe på 5 km. Det løpes 2.5 km fra Speidermarka med vending i Eskelandskogen og retur tilbake til Speidermarka.

  • Deltakere på Sprintdistansen løper 1 runde.
  • Deltakere på Olympisk distanse løper 2 runder.

 

 

Table of Contents

Facebook
Twitter